Chocolate (Зенджи-Мару) хурма
Citrusforum :: Плодово екзотичні, субтропічні та ягідні культури :: Плодові, екзотичні та субтропічні рослини :: Субтропічні рослини :: Хурма :: Сорта
Сторінка 1 з 1
Chocolate (Зенджи-Мару) хурма
Зенджи-Мару. (Шоколадна) Невелике дерево з густою шароподібною кроною. Потребує запилення. Щорічно утворює велику кількість чоловічих квіток і тому може бути обпилювачем для інших сортів. Плоди дрібні (до 150г), майже кулясті. Шкірочка досить щільна, буро помаранчева, з сильним восковим нальотом і концентричними лініями у вершини. М'якоть щільна, у плодів з насінням майже чорна, соковита і дуже солодка, у безнасінних плодів помаранчева. Плоди дозрівають в жовтні.
Врожайність до 60 кг з дерева. Лежкість і транспортабельність плодів хороші. Рекомендується для всіх районів субтропіків і найбільш теплих районів півдня.
[size=10]Джерело: Черняєв В.П. Культура хурми в Криму і на півдні України. - 2012.
Врожайність до 60 кг з дерева. Лежкість і транспортабельність плодів хороші. Рекомендується для всіх районів субтропіків і найбільш теплих районів півдня.
[size=10]Джерело: Черняєв В.П. Культура хурми в Криму і на півдні України. - 2012.
Citrusforum :: Плодово екзотичні, субтропічні та ягідні культури :: Плодові, екзотичні та субтропічні рослини :: Субтропічні рослини :: Хурма :: Сорта
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі