Citrusforum
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Barberina апельсин

Перейти донизу

Barberina апельсин Empty Barberina апельсин

Повідомлення автор Vitalii Ср Квіт 20, 2022 6:06 pm

Barberina (Барберіна)— апельсин пізнього дозрівання з групи бланка або звичайних апельсинів. Спонтанна мутація Valencia Late виникла в Рафелькофері (Валенсія) Вісенте Барбером у 1982 році. Він дуже схожий на Valencia Late, але має світліший колір шкірки (індекс = 9), трохи меншу кількість кислот і подібних цукрів. Тому вважається, що апельсин краще вживати в їжу і є хорошою альтернативою пупкам (navel) пізнього врожаю.

Дуже сильноросле дерево, без шипів, має темніші, більші листя та темнішу кору порівняно з Valencia Late. Погано життєздатний і самосумісний пилок. Підходить для промисловості, оскільки сік містить дуже мало лимоніну.

Плоди мають гарний розмір (70-75мм / вага 190-230г) і можуть бути зібрані раніше інших Валенсії завдяки його меншій кислотності. Форма від округлої до подовженої, переважно без кісточок, з хорошим вмістом соку 50-55%.

Цей сорт добре оцінюється виробниками через його харчові якості, а також пізній урожай (Іспанія: березень-червень) та його здатність добре висіти на дереві (Іспанія: до липня). Після закінчення періоду збирання шийка плодів зеленіє. Сорт чергується.
Barberina апельсин 21310 Barberina апельсин Barber10 Barberina апельсин Imagew10 Barberina апельсин Wer10
Vitalii
Vitalii

Кількість повідомлень : 740
Дата реєстрації : 24.09.2015
Вік : 27
Звідки : Україна м.Тернопіль

https://www.facebook.com/groups/841247129892421/people/

Повернутися до початку Перейти донизу

Повернутися до початку

- Схожі теми

 
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі