Citrusforum
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Moro blood апельсин

Перейти донизу

Moro blood апельсин Empty Moro blood апельсин

Повідомлення автор Vitalii Пт Вер 25, 2015 8:03 am

Апельсини Моро є самим яскравим кривавим апельсином, з темно-червоною м'якоттю і шкіркою, яка має яскраво-червоний рум'янець. Аромат сильний і більш інтенсивним, ніж у звичайного апельсина. Цей фрукт має яскраво виражений, солодкий аромат з відтінком малини. Апельсини цього сорту більш гіркий, ніж Tarocco або Sanguinello. Моро як вважають, виник на початку 19-го століття в провінції Сіракуза в Сицилії. Колір м'якоті Моро коливається від оранжевого з рубіновими прожилками і яскраво малинового, до майже чорного.
Плоди часто утворюються гронами по 3 шт. і більше, можуть довго перебувати на дереві без втрати якості, але погано зберігаються після збору врожаю.
Для кімнатної балконних культури дерево велике. З верхніх бруньок видає по 3-5 пагонів. Вимогливий до схеми підживлень. На передозування підживлення реагує відразу і бурхливо. Дуже сильно пошкоджується кліщем. Сезон зрілості в Ріверсайді: з грудня по лютий.
Moro blood апельсин A110
Vitalii
Vitalii

Кількість повідомлень : 740
Дата реєстрації : 24.09.2015
Вік : 27
Звідки : Україна м.Тернопіль

https://www.facebook.com/groups/841247129892421/people/

Повернутися до початку Перейти донизу

Повернутися до початку


 
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі