Moro blood апельсин
Citrusforum :: Цитрусові :: Сорта цитрусових :: Апельсини :: Пігментовані
Сторінка 1 з 1
Moro blood апельсин
Апельсини Моро є самим яскравим кривавим апельсином, з темно-червоною м'якоттю і шкіркою, яка має яскраво-червоний рум'янець. Аромат сильний і більш інтенсивним, ніж у звичайного апельсина. Цей фрукт має яскраво виражений, солодкий аромат з відтінком малини. Апельсини цього сорту більш гіркий, ніж Tarocco або Sanguinello. Моро як вважають, виник на початку 19-го століття в провінції Сіракуза в Сицилії. Колір м'якоті Моро коливається від оранжевого з рубіновими прожилками і яскраво малинового, до майже чорного.
Плоди часто утворюються гронами по 3 шт. і більше, можуть довго перебувати на дереві без втрати якості, але погано зберігаються після збору врожаю.
Для кімнатної балконних культури дерево велике. З верхніх бруньок видає по 3-5 пагонів. Вимогливий до схеми підживлень. На передозування підживлення реагує відразу і бурхливо. Дуже сильно пошкоджується кліщем. Сезон зрілості в Ріверсайді: з грудня по лютий.
Плоди часто утворюються гронами по 3 шт. і більше, можуть довго перебувати на дереві без втрати якості, але погано зберігаються після збору врожаю.
Для кімнатної балконних культури дерево велике. З верхніх бруньок видає по 3-5 пагонів. Вимогливий до схеми підживлень. На передозування підживлення реагує відразу і бурхливо. Дуже сильно пошкоджується кліщем. Сезон зрілості в Ріверсайді: з грудня по лютий.
Схожі теми
» Sanguinelli blood апельсин
» Ruby blood апельсин
» Tarocco Rosso blood апельсин
» Sanguinello апельсин
» Hamlin апельсин
» Ruby blood апельсин
» Tarocco Rosso blood апельсин
» Sanguinello апельсин
» Hamlin апельсин
Citrusforum :: Цитрусові :: Сорта цитрусових :: Апельсини :: Пігментовані
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі