Loch Tay / Лох Тей
Сторінка 1 з 1
Loch Tay / Лох Тей
Лох Тей (Loch Tay) - дуже ранній сорт Шотландської селекції, виведений в Шотландському дослідному інституті рослинництва (SCRI) в результаті схрещування сорту "Лох Несс" х "SCRI 82417D".
Лох Тей - один з кращих ранніх сортів ожини, придатний для вирощування як для ринку свіжої продукції, так і для переробки.
Ягоди середнього та великого розміру (середня вага близько 4,5-5,0 г), блискучі, щільні, приємного солодкого десертного смаку, значно смачніше сорти Лох Несс. В даний час, сорт широко поширений як у Великобританії, так і в Європі.
Збір ягоди починається на три тижні раніше, ніж сорти Лох Несс. В умови Шотландії збір починається в кінці липня і триває протягом 4 тижнів. Рослина формує прямостоячі пагони без шипів. Сорт сприйнятливий до іржі пагонів і листя (Kuehneola uredinis).
Лох Тей - один з кращих ранніх сортів ожини, придатний для вирощування як для ринку свіжої продукції, так і для переробки.
Ягоди середнього та великого розміру (середня вага близько 4,5-5,0 г), блискучі, щільні, приємного солодкого десертного смаку, значно смачніше сорти Лох Несс. В даний час, сорт широко поширений як у Великобританії, так і в Європі.
Збір ягоди починається на три тижні раніше, ніж сорти Лох Несс. В умови Шотландії збір починається в кінці липня і триває протягом 4 тижнів. Рослина формує прямостоячі пагони без шипів. Сорт сприйнятливий до іржі пагонів і листя (Kuehneola uredinis).
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі