Фуджі (fuji)
Citrusforum :: Плодово екзотичні, субтропічні та ягідні культури :: Плодові, екзотичні та субтропічні рослини :: Плодові та ягідні дерева :: Яблуня
Сторінка 1 з 1
Фуджі (fuji)
Фуджі (fuji) – сорт яблуні виведений в Японії. Яблука Фуджі – результат схрещування двох американських сортів: Red Delicious і Ralls Genet. Яблука Фуджі прийнято знімати в кінці жовтня, при цьому повної стиглості плоди досягають через місяць зберігання. До цього часу смак яблук Фуджі стає десертним, а кислоти абсолютно без відчувається. Примітно те, що шістдесят відсотків усіх свіжих яблук у світі, які призначені для реалізації у свіжому вигляді, припадає на яблука Фуджі. Дерево середньоросле, плодоносить щедро. Яблука Фуджі як правило великі і круглі, середня маса 200 г. Гладка, суха і чиста шкірка яблук Фуджі позбавлена блиску, зате під нею ховається справжнє диво – ніжна, соковита і дуже хрустка м’якоть, яка володіє незвичайно солодким смаком і воістину чудовим ароматом. До речі, в порівнянні з іншими сортами калорійність яблук Фуджі трохи вище, що обумовлено підвищеним вмістом природних цукрів. М’якоть Фуджі більш солодка і хрустка, ніж у більшості інших сортів, що робить його дуже популярними в усьому світі.
Citrusforum :: Плодово екзотичні, субтропічні та ягідні культури :: Плодові, екзотичні та субтропічні рослини :: Плодові та ягідні дерева :: Яблуня
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі