Leanri мандарин
Сторінка 1 з 1
Leanri мандарин
Мандарин 'Leanri' - це чудовий мандарин з насиченим смаком, легким лущенням і високим вмістом соку. Сорт середньо-пізнього сезону, дозріває за 4-5 тижнів до Nadorcott (Afourer) та після звичайного закінчення збору врожаю для Clemenules.
Leanri є результатом індукованої мутації Furr (Clementine x Murcott) від RSA, проведеної в Есслані розплідник, Малелан, (Південна Африка). Він був відібраний у 2008 році.
Сорт належить компанії Comoset (pty) Ltd. Маркетинг здійснюється компаніями Citrogold та Biogold International.
Плід з гладкою, дрібно-шерховатою і тонкою шкіркою, яку досить легко очистити. Шкірка має низький вміст олії та привабливий насичений оранжево-червоний колір. Плід має плоску форму (подібно до Надоркотта) до круглої (подібної до Клементина) і на дотик відчувається твердим. М’якоть має подібний оранжевий колір у зрілому віці, а сегменти пухкі, соковиті та вільні від альбедо.
Вага плодів 130-200 грамів. Діаметр 65-80 мм.
Смак багатий гарним рівнем солодкості та великою кількістю соку, як правило, з нульовим або низьким вмістом насіння.
Плоди мають хорошу стійкість до холодних температур зберігання, які важливі для транспортування та контролю плодових мух.
Форма дерева кругла, подібно до більшості клементинів.
Brix високий від 12° до 15°. Кислота 0.7 – 1.2. Сік 50%
Часи збору врожаю: Іспанія - січень / лютий. Південна Африка - травень / червень / липень.
Leanri є результатом індукованої мутації Furr (Clementine x Murcott) від RSA, проведеної в Есслані розплідник, Малелан, (Південна Африка). Він був відібраний у 2008 році.
Сорт належить компанії Comoset (pty) Ltd. Маркетинг здійснюється компаніями Citrogold та Biogold International.
Плід з гладкою, дрібно-шерховатою і тонкою шкіркою, яку досить легко очистити. Шкірка має низький вміст олії та привабливий насичений оранжево-червоний колір. Плід має плоску форму (подібно до Надоркотта) до круглої (подібної до Клементина) і на дотик відчувається твердим. М’якоть має подібний оранжевий колір у зрілому віці, а сегменти пухкі, соковиті та вільні від альбедо.
Вага плодів 130-200 грамів. Діаметр 65-80 мм.
Смак багатий гарним рівнем солодкості та великою кількістю соку, як правило, з нульовим або низьким вмістом насіння.
Плоди мають хорошу стійкість до холодних температур зберігання, які важливі для транспортування та контролю плодових мух.
Форма дерева кругла, подібно до більшості клементинів.
Brix високий від 12° до 15°. Кислота 0.7 – 1.2. Сік 50%
Часи збору врожаю: Іспанія - січень / лютий. Південна Африка - травень / червень / липень.
Схожі теми
» Murina мандарин
» Sugar Belle 'LB8-9' мандарин
» Sunki мандарин
» Carvalhais (Карвальхайз) мандарин
» Valley Gold мандарин
» Sugar Belle 'LB8-9' мандарин
» Sunki мандарин
» Carvalhais (Карвальхайз) мандарин
» Valley Gold мандарин
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі