Alphonso (Альфонс) манго
Citrusforum :: Плодово екзотичні, субтропічні та ягідні культури :: Плодові, екзотичні та субтропічні рослини :: Тропічні рослини / Екзоти :: Манго
Сторінка 1 з 1
Alphonso (Альфонс) манго
'Alphonso' - традиційний Індійський манго, визначений за багатий аромат і рівну текстуру. Сорт названий на честь Афонсу де Альбукерке, португальського генерала та військового експерта, який допоміг створити португальські колонії в Індії.
Португальці запровадили щеплення на дерева манго для отримання таких сортів, як Альфонсо. Альфонсо також є одним з найдорожчих сортів манго, і його вирощують переважно в західній Індії.
Дерева терпимі до дощів та високої вологості в південній Флориді, що є дещо незвичним за традиційних індійських типів. Це робить дерево хорошим виробником високоякісних фруктів, вага 0,5-0,75 фунтів (0.22кг- 0.31кг), визрівають в кінці червня до липня.
Альфонсо - це сезонний фрукт, який можна придбати з середини квітня до кінця червня. Плоди зазвичай важать від 150 до 300 грам (5,3 і 10,6 унції). Вони мають насичену, кремову, ніжну консистенцію і ніжну, не волокнисту, соковиту м’якоть. Шкірка повністю стиглого манго Альфонсо стає яскраво-золотисто-жовтою з червоним відтінком, яка поширюється по верхівці плодів.
М'якоть плодів шафраново- кольорова. Ці характеристики роблять Альфонсо улюбленим сортом. З усіх доступних та вирощених сортів сорт, вирощений у невеликому містечку Девгад із району Ратнагірі в штаті Махараштра, є найбільш особливим і найдорожчим з усіх.
В кулінарії з манго виготовляють: морозиво, ласі , суфле , мус та пюре - це деякі кулінарні страви з використанням манго Альфонсо.
Португальці запровадили щеплення на дерева манго для отримання таких сортів, як Альфонсо. Альфонсо також є одним з найдорожчих сортів манго, і його вирощують переважно в західній Індії.
Дерева терпимі до дощів та високої вологості в південній Флориді, що є дещо незвичним за традиційних індійських типів. Це робить дерево хорошим виробником високоякісних фруктів, вага 0,5-0,75 фунтів (0.22кг- 0.31кг), визрівають в кінці червня до липня.
Альфонсо - це сезонний фрукт, який можна придбати з середини квітня до кінця червня. Плоди зазвичай важать від 150 до 300 грам (5,3 і 10,6 унції). Вони мають насичену, кремову, ніжну консистенцію і ніжну, не волокнисту, соковиту м’якоть. Шкірка повністю стиглого манго Альфонсо стає яскраво-золотисто-жовтою з червоним відтінком, яка поширюється по верхівці плодів.
М'якоть плодів шафраново- кольорова. Ці характеристики роблять Альфонсо улюбленим сортом. З усіх доступних та вирощених сортів сорт, вирощений у невеликому містечку Девгад із району Ратнагірі в штаті Махараштра, є найбільш особливим і найдорожчим з усіх.
В кулінарії з манго виготовляють: морозиво, ласі , суфле , мус та пюре - це деякі кулінарні страви з використанням манго Альфонсо.
Citrusforum :: Плодово екзотичні, субтропічні та ягідні культури :: Плодові, екзотичні та субтропічні рослини :: Тропічні рослини / Екзоти :: Манго
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі