Mandalate mandarin
Сторінка 1 з 1
Mandalate mandarin
'Mandalate' (D8811) - італійський триплоїдний гібрид, отриманий шляхом схрещування мандарину "Fortune" (2x) х Мандарин "Avana" (4x), зроблений в 1989 році та запатентований дослідниками з CRA-ISAGRU Ачіреале (Катанія). Дослідниками - Giuseppe Reforgiato Recupero, Giuseppe Russo та Santo Recupero.
Цей пізньостиглий гібрид має цікаву особливість - стерильність пилку, таким чином, не викликає утворення насіння в плодах інших сортів цитрусових, а також самому є безнасінним. Цвіте дуже рано. Смак схожий на мандарин "Avana" і в період дозрівання знаходиться поруч із мандарином "Tardivo di Ciaculli", що дає плоди без насіння, високоврожайний.
Зовнішній вигляд плоду злегка сплюснутої форми і насичено-оранжевого кольору, коли повністю дозріває, тонка шкірка (3.3 mm) легко очищається з невеликим альбедо, що залишається на сегментах, дрібнозерниста оранжева поверхня з невеликою основою кільця внизу плода.
Колір м’якоті оранжевий з невеликою відкритою серцевиною, що сприяє легкому очищенню. Плоди однакового розміру, ростуть всередині дерева.
Фрукти мають дуже високий рівень цукру і кислоти, що надає привабливий мандариновий смак і аромат. Цукристість: 13-15%; Кислота: 1.2-1.4; Сік: 40%-45%
Сильноросла рослина форми верби, має невеликі колючки. Еліптичне листя із загостреною вершиною, черешок середньої довжини з рудиментарними ребрами, аналогічними як у мандарину.
Дуже високоврожайні дерева з врожайністю до 90 кг на дерево. Дерева також потребують маніпуляцій з навантаженням урожаю, щоб збільшити розмір плодів і зменшити чергуюче плодоношення.
Дозрівання пізнє, врожай починає дозрівати наприкінці лютого і триває до квітня. Плоди добре тримаються на дереві. Плодам необхідно добре визріти, щоб рівень сокової кислоти знизився. Як правило, перезрілий плід усередині буде сухий.
Фрукти можна зберігати на тривалий термін через високі рівні кислот.
Підщепу Trifoliata не слід використовувати для Mandalate через її тенденцію до підвищення вмісту кислоти в плодах.
Цей пізньостиглий гібрид має цікаву особливість - стерильність пилку, таким чином, не викликає утворення насіння в плодах інших сортів цитрусових, а також самому є безнасінним. Цвіте дуже рано. Смак схожий на мандарин "Avana" і в період дозрівання знаходиться поруч із мандарином "Tardivo di Ciaculli", що дає плоди без насіння, високоврожайний.
Зовнішній вигляд плоду злегка сплюснутої форми і насичено-оранжевого кольору, коли повністю дозріває, тонка шкірка (3.3 mm) легко очищається з невеликим альбедо, що залишається на сегментах, дрібнозерниста оранжева поверхня з невеликою основою кільця внизу плода.
Колір м’якоті оранжевий з невеликою відкритою серцевиною, що сприяє легкому очищенню. Плоди однакового розміру, ростуть всередині дерева.
Фрукти мають дуже високий рівень цукру і кислоти, що надає привабливий мандариновий смак і аромат. Цукристість: 13-15%; Кислота: 1.2-1.4; Сік: 40%-45%
Сильноросла рослина форми верби, має невеликі колючки. Еліптичне листя із загостреною вершиною, черешок середньої довжини з рудиментарними ребрами, аналогічними як у мандарину.
Дуже високоврожайні дерева з врожайністю до 90 кг на дерево. Дерева також потребують маніпуляцій з навантаженням урожаю, щоб збільшити розмір плодів і зменшити чергуюче плодоношення.
Дозрівання пізнє, врожай починає дозрівати наприкінці лютого і триває до квітня. Плоди добре тримаються на дереві. Плодам необхідно добре визріти, щоб рівень сокової кислоти знизився. Як правило, перезрілий плід усередині буде сухий.
Фрукти можна зберігати на тривалий термін через високі рівні кислот.
Підщепу Trifoliata не слід використовувати для Mandalate через її тенденцію до підвищення вмісту кислоти в плодах.
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі