Owari satsuma
Citrusforum :: Цитрусові :: Сорта цитрусових :: Мандарини :: Сатсума (C.unshiu)
Сторінка 1 з 1
Owari satsuma
Цей сорт має давнє та невідоме японське походження, ймовірно походить зі старої провінції Owari, звідки походить його назва. Він був найважливішим сортом сацуми у світових цитрусових регіонах, але поступово його замінюють нові сорти, часто власні покращені селекції.
Сорт партенокарпічний і самосумісний, життєздатність пилку дуже низька. Дерево врожайне, холодостійке. М’якоть плодів яскраво-помаранчева, ніжна і соковита із гладкою та тонкою помаранчевою шкіркою, яка легко чиститься, без насіння. Сегменти 10 - 12, з жорсткими оболонками. Плоди змінюються в залежності від умов.
Оварі та всі сацуми є холодостійкими приблизно 12 ° F (-10° C), якщо дерева мають холодну акліматизацію.
Сорт партенокарпічний і самосумісний, життєздатність пилку дуже низька. Дерево врожайне, холодостійке. М’якоть плодів яскраво-помаранчева, ніжна і соковита із гладкою та тонкою помаранчевою шкіркою, яка легко чиститься, без насіння. Сегменти 10 - 12, з жорсткими оболонками. Плоди змінюються в залежності від умов.
Оварі та всі сацуми є холодостійкими приблизно 12 ° F (-10° C), якщо дерева мають холодну акліматизацію.
Re: Owari satsuma
Owari satsuma - приємний мандарин, не сильно солодкий, але має легку кислинку, яка майже не відчувається! Цукристість 10 - 11.5%
Сегментні мембрани (перегородки) досить тонкі як для уншіу. Аромат не відчувається. Мякоть ніжна і соковита. Шкірка гладка і тонка, чиститься легко як і вказують в описанні. Без насіння.
Сегментні мембрани (перегородки) досить тонкі як для уншіу. Аромат не відчувається. Мякоть ніжна і соковита. Шкірка гладка і тонка, чиститься легко як і вказують в описанні. Без насіння.
Citrusforum :: Цитрусові :: Сорта цитрусових :: Мандарини :: Сатсума (C.unshiu)
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
|
|