Miyagawa mandarin
Citrusforum :: Цитрусові :: Сорта цитрусових :: Мандарини :: Сатсума (C.unshiu)
Сторінка 1 з 1
Miyagawa mandarin
Miyagawa (Міяґава) виникла як вид спорту на кінцівках на дереві Zairai (Зайрай) у префектурі Фукуока, і була названа та представлена доктором Тьозабуро Танака в 1923 році. Наразі це найвідоміший і найбільш широко вирощуваний сорт Wase.
Miyagawa - родом з Японії, вперше представлений паном Танака в 1923 році. Це все ще популярний сорт, але деякі вважають його надто складним у догляді, і його повільно витісняють нові сорти. "Miho" та Okitsu легше контролювати (утворюється менше квітів, тому потрібно менше проріджування плодів, вони дозрівають раніше або досягають вищого вмісту цукру). У дослідженні в Каліфорнії, проведеному Томасом Чао, UC Riverside, "Miyagawa" ( разом із «Xie Shan») розвинув брикс на початку сезону.
Запланований урожай у долині Сан-Хоакін був уже в середині вересня. «Міяґава» мав гострий смак завдяки помірно високому вмісту кислоти та помірному вмісту цукру. Внутрішній колір був кращим, ніж інші перевірені варіанти. Крім того, він був без кісточок і легко очищався.
«Плоди великі (для сацуми), помірно сплюснуті, з тонкою та гладкою шкіркою. Без насіння. Рясний сік, цукри та кислоти добре змішані, якість чудова. Дозріває дуже рано та добре зберігається для Wase Unshû.
Дерево більш сильноросле, ніж більшість старих клонів Wase, і врожайніше.
Miyagawa 00 це скоростигла мутація мандарина Unshiu 'Miyagawa', походить з Японії. Дерево або кущ маленького росту. Плоди кулясті, іноді сплющені, великі, близько 130г, з тонкою, насичено помаранчевої, добре відділяється шкіркою. М'якоть видатного смаку з низьким вмістом кислоти, солодка і дуже соковита. Вона складається з 8-10 сегментів без насіння. Дозріває на 14 днів раніше ніж звичайна 'Miyagawa' - вже в першій половині вересня. Можуть залишитися без погіршення смакових.
Miyagawa - родом з Японії, вперше представлений паном Танака в 1923 році. Це все ще популярний сорт, але деякі вважають його надто складним у догляді, і його повільно витісняють нові сорти. "Miho" та Okitsu легше контролювати (утворюється менше квітів, тому потрібно менше проріджування плодів, вони дозрівають раніше або досягають вищого вмісту цукру). У дослідженні в Каліфорнії, проведеному Томасом Чао, UC Riverside, "Miyagawa" ( разом із «Xie Shan») розвинув брикс на початку сезону.
Запланований урожай у долині Сан-Хоакін був уже в середині вересня. «Міяґава» мав гострий смак завдяки помірно високому вмісту кислоти та помірному вмісту цукру. Внутрішній колір був кращим, ніж інші перевірені варіанти. Крім того, він був без кісточок і легко очищався.
«Плоди великі (для сацуми), помірно сплюснуті, з тонкою та гладкою шкіркою. Без насіння. Рясний сік, цукри та кислоти добре змішані, якість чудова. Дозріває дуже рано та добре зберігається для Wase Unshû.
Дерево більш сильноросле, ніж більшість старих клонів Wase, і врожайніше.
Miyagawa 00 це скоростигла мутація мандарина Unshiu 'Miyagawa', походить з Японії. Дерево або кущ маленького росту. Плоди кулясті, іноді сплющені, великі, близько 130г, з тонкою, насичено помаранчевої, добре відділяється шкіркою. М'якоть видатного смаку з низьким вмістом кислоти, солодка і дуже соковита. Вона складається з 8-10 сегментів без насіння. Дозріває на 14 днів раніше ніж звичайна 'Miyagawa' - вже в першій половині вересня. Можуть залишитися без погіршення смакових.
Citrusforum :: Цитрусові :: Сорта цитрусових :: Мандарини :: Сатсума (C.unshiu)
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі