Ponkan mandarin
Сторінка 1 з 1
Ponkan mandarin
Понкан, мандарин середнього сезону дозрівання. Вважається найвирощуваний мандарин у світі, який широко вирощується в Китаї, Індії та Бразилії та в південно-східній Азії. Деякі автори вважають, що це справжній мандарин, але, швидше за все, це результат природнього гібриду мандарина х апельсина.
Дерево енергійне і має вертикальне відношення. У зрілому віці це дерево середнього розміру. Плоди понкана, як правило, сплюснутої форми, з слабо прилипаючою товстою шкіркою. Округлі плоди мають діаметр близько 80 мм, з яскраво вираженою сплюснутою формою і кількістю насіння. Колір м’якоті оранжевий, ніжний, соковитий, смак м’який і приємний, ароматний, насіння мало. Урожайний, але з сильною тенденцією до чергування. Повідомляється, що він менш холодостійкий, ніж більшість мандаринів.
Поширений у південному Китаї, на Філіппінах (де його називають Батангас) та в південно-східній Азії. В Індії він відомий як Нангпур Сунтара. Плід дозріває в середині сезону. В Італії це відносно невідомо, хоча це найпоширеніший мандарин у світі.
Дерево енергійне і має вертикальне відношення. У зрілому віці це дерево середнього розміру. Плоди понкана, як правило, сплюснутої форми, з слабо прилипаючою товстою шкіркою. Округлі плоди мають діаметр близько 80 мм, з яскраво вираженою сплюснутою формою і кількістю насіння. Колір м’якоті оранжевий, ніжний, соковитий, смак м’який і приємний, ароматний, насіння мало. Урожайний, але з сильною тенденцією до чергування. Повідомляється, що він менш холодостійкий, ніж більшість мандаринів.
Поширений у південному Китаї, на Філіппінах (де його називають Батангас) та в південно-східній Азії. В Індії він відомий як Нангпур Сунтара. Плід дозріває в середині сезону. В Італії це відносно невідомо, хоча це найпоширеніший мандарин у світі.
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі