Changsha mandarin
Сторінка 1 з 1
Changsha mandarin
Мандарин Changsha (Чангша) останнім часом став більш популярний в прохолодних регіонах завдяки гарній морозостійкості. Є дані що цей мандарин пережив мороз -15 С в Arlington, Texas.
Дерево потужне, досить швидкозростаюче. Урожайність мандарина 'Changsha' сильно відрізняється. Плоди середнього розміру (5,5-6,5cм), злегка сплющені темно-оранжевого кольору, горбисті, шкірка легко очищається.
Дозрівають плоди на початку осені. М'якоть плодів темного оранжевого кольору, ніжна, м'яка, дуже солодка і соковита. Зазвичай складається з 10 сегментів. Плоди містять багато насіння. Через соковитість і солодкість плодів вони використовуються для приготування соку. Changsha 'є старим різновидом і походить з місцевості Ch'ang-sha, провінції Hu-nan, Китай. Добре росте в холодних регіонах і нагадує мандарин Unshiu.
Дерево потужне, досить швидкозростаюче. Урожайність мандарина 'Changsha' сильно відрізняється. Плоди середнього розміру (5,5-6,5cм), злегка сплющені темно-оранжевого кольору, горбисті, шкірка легко очищається.
Дозрівають плоди на початку осені. М'якоть плодів темного оранжевого кольору, ніжна, м'яка, дуже солодка і соковита. Зазвичай складається з 10 сегментів. Плоди містять багато насіння. Через соковитість і солодкість плодів вони використовуються для приготування соку. Changsha 'є старим різновидом і походить з місцевості Ch'ang-sha, провінції Hu-nan, Китай. Добре росте в холодних регіонах і нагадує мандарин Unshiu.
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі