Honey mandarin
Сторінка 1 з 1
Honey mandarin
Мандарин "Honey" - був створений Dr. HB Frost в Каліфорнії, США, шляхом схрещування середземноморського "Willowleaf mandarin" x "King tangor" в 1943 році.
Розмір дерева коливається від середнього до великого, мандарин Хані є швидкозростаючим, але має схильність до мінливої врожайності.
Плоди дозрівають рано, дерево високоврожайне, розмір плодів 3.5-6 см, вага 40-80 грам, шкірка сплющена знизу плода і має дрібнозернисту структуру, яскраво оранжевого кольору, насичена ефірними маслами. М'якоть мандарина помаранчева, м'яка, має чудовий смак, завдяки якому він отримав ім'я "honey" ("мед"), м'якоть складається з 10 сегментів, і в залежності від запилення багато насіння, але в ізоляції може бути повністю без насіння. Дозрілий урожай може зберігатися на дереві без втрати якості 2-3 місяці.
Розмір дерева коливається від середнього до великого, мандарин Хані є швидкозростаючим, але має схильність до мінливої врожайності.
Плоди дозрівають рано, дерево високоврожайне, розмір плодів 3.5-6 см, вага 40-80 грам, шкірка сплющена знизу плода і має дрібнозернисту структуру, яскраво оранжевого кольору, насичена ефірними маслами. М'якоть мандарина помаранчева, м'яка, має чудовий смак, завдяки якому він отримав ім'я "honey" ("мед"), м'якоть складається з 10 сегментів, і в залежності від запилення багато насіння, але в ізоляції може бути повністю без насіння. Дозрілий урожай може зберігатися на дереві без втрати якості 2-3 місяці.
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі