Tango mandarin (tangor)
Сторінка 1 з 1
Tango mandarin (tangor)
'Tango' - пізньостиглий мандарин (лютий-квітень). У 1995 році бруньку цитрусових W. Murcott Afourer (Nadorcott) було опромінено, що спонукало гілки мутувати та розвивати нові характеристики батьківського сорту. Кожна досліджена брунька викликала дещо інші мутації, і одна гілка показала плоди, які містили всі сприятливі властивості мандарина W. Murcott, крім того, що вони були без кісточок. Цей зразок був ретельно вивчений і прищеплений на підщепи для розширеного вирощування в 1996 році. Після кількох сезонів плодоношення розроблений сорт отримав назву Tango в 2000 році і був зареєстрований в Програмі захисту клонів цитрусових UC.
Мандарини Tango були вперше випущені виробникам у Каліфорнії в 2006 році, а пізніше були представлені виробникам Флориди в 2007 році. У 2009 році фрукти були доступні за ексклюзивними ліцензіями для виробників у всьому світі. Сьогодні мандарини Tango можна знайти на фермерських ринках і в спеціалізованих магазинах у Сполучених Штатах, Європі та Австралії.
Плоди Tango без насіння, схожі до W. Murcott, по всім зовнішнім характеристикам трохи поступається розміром дерева і плодів Афуреру.
Плід досить великий (59 мм) при середньому 90 грамів на плод. Плоди сплюснуті, інтенсивно помаранчеві з гладкою текстурою шкіри. Колір шкірки: помаранчевий, червонуватий. М'якоть темно-помаранчева і дуже дрібної текстури, соковитість: 50% соку, з багатим і солодким смаком.
Дерево енергійне, з прямостоячими гілками і може виростати до великих розмірів. Цвіте в березні-квітні. Життєздатність пилку дуже низька. Tango добре вирощується на Trifoliates (Rich 16-6, Rubidoux), Carrizo і C-35 цитранж також на Sour orange. Виробництво дерев є помірно енергійне з відмінною продукцією та якістю плодів.
Надлишок азоту може призвести до грубих плодів. До початку плодоношення слід рясно, але розумно вносити добрива, щоб дати деревам хороший старт, пізніше внесення добрив слід відрегулювати.
На випробуваних лимонних підщепах, включаючи Citrus volkameriana, Citrus macrophylla і Schaub rough lemon грубі лимонні дерева були в цілому більш енергійними з відмінним виробництвом і гарною якістю плодів, але в цілому на 1-2% менше цукро накопичення за шкалою Brix (брікс), ніж трійчасті або цитранж. Brix високий: 11% січень, 12% лютий, 13% березень.
Кислотність: 1,2% січень, 1% лютий, 0,8% березень.
Плоди досягають зрілості в січні (в залежності від погоди та місця розташування) і тримаються на дереві до квітня. Відмінні якості зберігання.
Synonyms: "Tang Gold"
Мандарини Tango були вперше випущені виробникам у Каліфорнії в 2006 році, а пізніше були представлені виробникам Флориди в 2007 році. У 2009 році фрукти були доступні за ексклюзивними ліцензіями для виробників у всьому світі. Сьогодні мандарини Tango можна знайти на фермерських ринках і в спеціалізованих магазинах у Сполучених Штатах, Європі та Австралії.
Плоди Tango без насіння, схожі до W. Murcott, по всім зовнішнім характеристикам трохи поступається розміром дерева і плодів Афуреру.
Плід досить великий (59 мм) при середньому 90 грамів на плод. Плоди сплюснуті, інтенсивно помаранчеві з гладкою текстурою шкіри. Колір шкірки: помаранчевий, червонуватий. М'якоть темно-помаранчева і дуже дрібної текстури, соковитість: 50% соку, з багатим і солодким смаком.
Дерево енергійне, з прямостоячими гілками і може виростати до великих розмірів. Цвіте в березні-квітні. Життєздатність пилку дуже низька. Tango добре вирощується на Trifoliates (Rich 16-6, Rubidoux), Carrizo і C-35 цитранж також на Sour orange. Виробництво дерев є помірно енергійне з відмінною продукцією та якістю плодів.
Надлишок азоту може призвести до грубих плодів. До початку плодоношення слід рясно, але розумно вносити добрива, щоб дати деревам хороший старт, пізніше внесення добрив слід відрегулювати.
На випробуваних лимонних підщепах, включаючи Citrus volkameriana, Citrus macrophylla і Schaub rough lemon грубі лимонні дерева були в цілому більш енергійними з відмінним виробництвом і гарною якістю плодів, але в цілому на 1-2% менше цукро накопичення за шкалою Brix (брікс), ніж трійчасті або цитранж. Brix високий: 11% січень, 12% лютий, 13% березень.
Кислотність: 1,2% січень, 1% лютий, 0,8% березень.
Плоди досягають зрілості в січні (в залежності від погоди та місця розташування) і тримаються на дереві до квітня. Відмінні якості зберігання.
Synonyms: "Tang Gold"
Останній раз редагувалося: Vitalii (Чт Квіт 07, 2022 6:55 pm), всього регувалося 6 раз(-и)
Схожі теми
» Hickson mandarin (tangor)
» Mor / SPRING SUNSHINE mandarin (tangor)
» Temple tangor
» Ortanique tangor
» Mandalate mandarin
» Mor / SPRING SUNSHINE mandarin (tangor)
» Temple tangor
» Ortanique tangor
» Mandalate mandarin
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі