Page mandarin
Сторінка 1 з 1
Page mandarin
Page Mandarin - напівранній (листопад-січень) високоякісний сорт, плід який має велику схожість з солодким апельсином. Схрещування між ‘Minneola tangelo x Clementine mandarin’. Розробленим Гарднером та Беллсом з USDA в 1942р.
Page офіційно був випущений як апельсин у 1963 році, але технічно кажучи, сорт є гібридом танжело, оскільки його батьківство становить 3/4 мандарину та 1/4 грейпфрута.
Дерево помірно енергійне, продуктивне, гілки вертикальні, крона плакучої форми під вагою плодів, майже без колючок.
Плоди маленькі до середнього розміру з оранжево-червоним кольором. Вони часто є безнасінними і вважаються одним з найкращих мандаринів дегустації. Шкірка середньо-тонка, помірно прилягає, але легко очищається, поверхня гладка до помірно гладка. Колір м’якоті глибоко оранжевий, смак насичений і солодкий, ніжний і соковитий з збалансованою кислотністю.
Мандарини Page широко вирощують у прибережних помірних регіонах Південної Каліфорнії, а також у Флориді. В кулінарії використовують для заморожених десертів, коктейлів чи інших напоїв, маринадів або вінегретів.
Page офіційно був випущений як апельсин у 1963 році, але технічно кажучи, сорт є гібридом танжело, оскільки його батьківство становить 3/4 мандарину та 1/4 грейпфрута.
Дерево помірно енергійне, продуктивне, гілки вертикальні, крона плакучої форми під вагою плодів, майже без колючок.
Плоди маленькі до середнього розміру з оранжево-червоним кольором. Вони часто є безнасінними і вважаються одним з найкращих мандаринів дегустації. Шкірка середньо-тонка, помірно прилягає, але легко очищається, поверхня гладка до помірно гладка. Колір м’якоті глибоко оранжевий, смак насичений і солодкий, ніжний і соковитий з збалансованою кислотністю.
Мандарини Page широко вирощують у прибережних помірних регіонах Південної Каліфорнії, а також у Флориді. В кулінарії використовують для заморожених десертів, коктейлів чи інших напоїв, маринадів або вінегретів.
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі