Clemenluz clementin
Citrusforum :: Цитрусові :: Сорта цитрусових :: Клементини
Сторінка 1 з 1
Clemenluz clementin
Clemenluz / Andes - це новий ранньостиглий сорт клементину, який народився завдяки спостереженню, оскільки це була спонтанна мутація Clemenules, яка народилася на полі María Luz Baldrich, власника сорту, який знаходиться в районі María Pinto, в Столичному регіоні, в Чилі. Stargrow є власником ліцензії на сорт.
Виділяється раннім дозріванням (1 жовтня -10 листопад), збор починається на два-три тижні раніше до Clemenules, його материнського сорту і має більш тверді плоди, ніж Satsuma або інші ранні клементини, зібрані в той же період. Крім того, сорт має краще забарвлення під час збору врожаю, він дуже добре розвинений і має більший розподіл плодів, ніж Clemenules. Останнє, за словами Мартіса, пояснюється тенденцією сорту давати плоди на кінчиках пагонів.
Історія «У той час у мене була плантація Клеменулесу площею 8 гектарів, і один кущ почав проявляти відмінності на двох гілках», – розповіла María Luz Baldrich, Fruit Portal яка додала, що зараз у Чилі цим сортом засаджено приблизно 150 гектарів. «Мені дуже подобається цей сорт для мого району, який є центральним районом, зараз ми збираємо урожай, і можливість зібрати урожай до початку зимових дощів – це велика перевага», – сказав він.
Це перетворює його в ранній сорт, який, на відміну від інших на ринку, має чудові продуктивні показники, що досягають 40 тонн з гектара.
Звільнено від чергування: на відміну від інших ранніх сортів клементину, в результаті 40 тонн з гектара.
Ще одна перевага Clemenluz по відношенню до пізніших сортів клементини, полягає в тому, що він дозволяє подолати період зимових заморозків, зібравши всі плоди. У тих холодніших районах така скоростиглість дозволяє виробникам уникнути ризику піддати фрукти заморозкам, тим самим досягаючи плодів оптимальної якості.
Хороший розмір: оскільки сорт має тенденцію плодоносити на кінчиках пагонів, що робить його дуже привабливим. Завдяки цій же характеристиці сорт чудово реагує на будь-які маніпуляції з калібром.
Ступені Brix: показує дуже хороші рівні Brix градусів, на що Корнехо вказав, що в цей час фрукти на полі Марії Пінто мають 11º Brix і 1,2% кислотності, що дає дуже хороші співвідношення для експорту, дуже приємні для споживання.
Без насіння: він не дає насіння, якщо його не запилюють, тому його потрібно висаджувати ізольовано.
Сік % 52 – 57. Вага 85 -95 г. Діаметр 55 – 63 мм. Шкірка 2 -3мм. Колір: Яскраво-оранжевий.
Виділяється раннім дозріванням (1 жовтня -10 листопад), збор починається на два-три тижні раніше до Clemenules, його материнського сорту і має більш тверді плоди, ніж Satsuma або інші ранні клементини, зібрані в той же період. Крім того, сорт має краще забарвлення під час збору врожаю, він дуже добре розвинений і має більший розподіл плодів, ніж Clemenules. Останнє, за словами Мартіса, пояснюється тенденцією сорту давати плоди на кінчиках пагонів.
Історія «У той час у мене була плантація Клеменулесу площею 8 гектарів, і один кущ почав проявляти відмінності на двох гілках», – розповіла María Luz Baldrich, Fruit Portal яка додала, що зараз у Чилі цим сортом засаджено приблизно 150 гектарів. «Мені дуже подобається цей сорт для мого району, який є центральним районом, зараз ми збираємо урожай, і можливість зібрати урожай до початку зимових дощів – це велика перевага», – сказав він.
Це перетворює його в ранній сорт, який, на відміну від інших на ринку, має чудові продуктивні показники, що досягають 40 тонн з гектара.
Звільнено від чергування: на відміну від інших ранніх сортів клементину, в результаті 40 тонн з гектара.
Ще одна перевага Clemenluz по відношенню до пізніших сортів клементини, полягає в тому, що він дозволяє подолати період зимових заморозків, зібравши всі плоди. У тих холодніших районах така скоростиглість дозволяє виробникам уникнути ризику піддати фрукти заморозкам, тим самим досягаючи плодів оптимальної якості.
Хороший розмір: оскільки сорт має тенденцію плодоносити на кінчиках пагонів, що робить його дуже привабливим. Завдяки цій же характеристиці сорт чудово реагує на будь-які маніпуляції з калібром.
Ступені Brix: показує дуже хороші рівні Brix градусів, на що Корнехо вказав, що в цей час фрукти на полі Марії Пінто мають 11º Brix і 1,2% кислотності, що дає дуже хороші співвідношення для експорту, дуже приємні для споживання.
Без насіння: він не дає насіння, якщо його не запилюють, тому його потрібно висаджувати ізольовано.
Сік % 52 – 57. Вага 85 -95 г. Діаметр 55 – 63 мм. Шкірка 2 -3мм. Колір: Яскраво-оранжевий.
Citrusforum :: Цитрусові :: Сорта цитрусових :: Клементини
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі