Clemensoon clementin
Citrusforum :: Цитрусові :: Сорта цитрусових :: Клементини
Сторінка 1 з 1
Clemensoon clementin
Цей новий сорт клементину є мутацією від Oronules. Характеризується надраннім дозріванням. Clemensoon збирають з початку вересня, маючи можливість мати сорт до другої половини жовтня, не втрачаючи жодних своїх якостей. Це, безсумнівно, сорт з чудовими органолептичними якостями щодо смаку, аромату та кольору, легко очищається від шкірки та має ідеальний розмір.
Clemensoon, запатентований іспанською компанією Anecoop під брендом BOUQUET. Вивчення сорту у різних місцях, займало більш ніж 10 років.
«Після ретельного моніторингу плодів за допомогою польових досліджень Anecoop у Мусеросі (Валенсія), а також спостереження за даними з інших місць, ми можемо сказати, що це найкращий сорт раннього клементину, відомий на сьогодні», – повідомили в компанії.
Плід має багато переваг: красивий оранжево-червоний колір, правильну форму, легко очищається, соковита, ароматна м’якоть, ідеальний баланс між цукром і кислотністю.
«М’якоть оранжева, з чудовим смаком і хорошим вмістом соку з приємним смаком», – повідомили в компанії, додавши, що плід має оптимальний розмір для раннього сорту з високим ступенем однорідності.
Компанія також підкреслила свої сенсорні якості, такі як смак, аромат і колір.
«З тонкими скибочками фрукти чудово їстівні. У дегустаціях свіжих фруктів він вважається раннім клементином з найкращими сенсорними якостями».
Синоніми: PRENULES
Clemensoon, запатентований іспанською компанією Anecoop під брендом BOUQUET. Вивчення сорту у різних місцях, займало більш ніж 10 років.
«Після ретельного моніторингу плодів за допомогою польових досліджень Anecoop у Мусеросі (Валенсія), а також спостереження за даними з інших місць, ми можемо сказати, що це найкращий сорт раннього клементину, відомий на сьогодні», – повідомили в компанії.
Плід має багато переваг: красивий оранжево-червоний колір, правильну форму, легко очищається, соковита, ароматна м’якоть, ідеальний баланс між цукром і кислотністю.
«М’якоть оранжева, з чудовим смаком і хорошим вмістом соку з приємним смаком», – повідомили в компанії, додавши, що плід має оптимальний розмір для раннього сорту з високим ступенем однорідності.
Компанія також підкреслила свої сенсорні якості, такі як смак, аромат і колір.
«З тонкими скибочками фрукти чудово їстівні. У дегустаціях свіжих фруктів він вважається раннім клементином з найкращими сенсорними якостями».
Синоніми: PRENULES
Citrusforum :: Цитрусові :: Сорта цитрусових :: Клементини
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
|
|